landrop.nl

Landrop.nl is een Bed & Breakfast gelegen in Hoogeloon, NB. Deze B&B van topkwaliteit verkrijgt veel van zijn klanten via organisaties als bedandbreakfast.nl en fietsenmetstreken. Om gasten te helpen met het maken van een keuze voor een B&B, vonden ze het belangrijk een website in het leven te roepen. Op deze website is een overzicht te vinden van de kamers, de prijzen en de omgeving. Daarnaast is er ook een fotooverzicht op de site geplaatst om zo een sfeerimpressie te geven.

Website: Landrop

We wilden graag een site die qua uitstraling bij onze Bed & Breakfast en daarbij ook bij onze gasten past. We kregen tot nu toe enkel (en ongevraagd) complimenten op onze site.

Anne-marie van Wijngaarden Landrop B&B

landrop.nl

00

Landrop.nl is een Bed & Breakfast gelegen in Hoogeloon, NB. Deze B&B van topkwaliteit verkrijgt veel van zijn klanten via organisaties als bedandbreakfast.nl en fietsenmetstreken. Om gasten te helpen met het maken van een keuze voor een B&B, vonden ze het belangrijk een website in het leven te roepen. Op deze website is een overzicht te vinden van de kamers, de prijzen en de omgeving. Daarnaast is er ook een fotooverzicht op de site geplaatst om zo een sfeerimpressie te geven. Website: Landrop